8.04.2013

Always and Forever



Gözyaşlarımı analiz ettim. İçinde bir takım acılar, bir takım yalnızlıklar ve söyleyemeyeceğim bir şey daha buldum. Ama söyleyemeyeceğim, özür dilerim.

Şahsi yargılarımdan vardığım şahsi ama gerçekçi olmayan düşüncelerime hüküm giydirdim ve sizlerin önüne attım bir paçavra gibi. Ve gayba bir el daha salladım ellerimde ki kirli kanı temizlemeden önce.
Elime bir iplik aldım ve dedim kendi kendime ey nefesim söyle benliğime ne istersen iste.Ve üç düğüm attım, üç şey söyledim.Her söylediğim sözde ve üfleyerek düğüm attığım her üç düğümde aklımda tek bir şey vardı.
Tek bir şey : ''..................''

always and forever...

Gözyaşlarımı analiz ettim. İçinde bir takım acılar bir takım yalnızlıklar ve söyleyemeyeceğim bir şey daha buldum. Ama söyleyemeyeceğim, özür dilerim....

14 yorum:

  1. Bloguma yazdığın yorum üzerine geldim buralara:)Öncelikle depresyonda olmana üzüldüm bence seni depresyona iten sebepler ne olursa olsun bardağın dolu olan tarafını görmeni öneririm her zaman.Ben hayatımın hiçbir döneminde depresyona girmedim.Bu benim kötü şeyler yaşamamış olmamdan mı,asla.Aksine birçok insanın kaldıramayacağı kadar güç olaylar yaşadım ama asla ümitsizliğe kapılmadım.Çünkü hayat çok ama çok güzel,yaşamak,hissetmek,nefes almak çok güzel.Hayata olumlu tarafından bakmanı tavsiye ederim.Sahip olmadıklarını değil de sahip olduklarını düşün her zaman.

    Bloguna yorum yapılmaması konusunda bir şey diyemeyeceğim ya da öneri de bulunma gibi bir durumum söz konusu olamaz.Çünkü ben de bir blog kraliçesi değilim,iyi kötü bir şeyler karalıyorum:)Ama şunu söyleyebilirim sana.İnsanlar kederi pek sevmez.Onları neşelendirecek şeyleri yazmalısın.Ama yazıların ve üslubun gayet hoş sadece biraz daha umut serpiştirmeni öneririm:)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Tavsiyen için ve o güzel yorumların için o kadar çok mutluyum ve mesudum ki bilemezsin.Sana ne kadar teşekkür etsem azdır.Umut serpiştirmek konusunda haklısın sanırım.Ben sürrealist olmamın yanında epey bir pesimistim sanırım.Bunu söylememe kızar mısın bilmem ama bence sen tam bir blog kraliçe sisin ve çok başarılısın benim gözümde :)
    Her şey için minnettarım . . .

    YanıtlaSil
  3. bi dk bi dk bay sürrealist, hayalleri gerçek kılmak nasıl hobi olacak kadar kolay birşeymiş bana da öğret gözünü sevym :)) hakkında kısmına ithafen ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili sema öncelikle yorumun için teşekkürler.Ben genel olarak hayata karşı optimist biriyim.Hayal kurmak bir zevk meselesi aslında benim için.Zevk alarak yaptığın bir şey de insanın pek tabi ki hobisi de olabilir.Benim düşünceme göre hayaller gerçek olmasını istemek dışında hayal olarak ta güzeller.Uğrunda çaba harcayacağın bir şeylerin olması her an için gerekir öyle değil mi :)

      Sil
  4. Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederim.Yorumlarını her daim bekliyorum.Sevgilerimle :)

      Sil
  5. Daha çok okumak isterim seni:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seni bundan mahrum bırakmak istemem :)

      Sil
    2. Hala yokuz ama cıks cıks :))

      Sil
    3. Biraz daha zamana ihtiyacım var desteğin için çok teşekkürler :)

      Sil
  6. Yine samimi bir yazı olmuş ama artık yeni bir paylaşım bekliyoruz :) Hani mutlu tarzında.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 4 yıl olmuş yazalı :)
      Vay be yıllar nasılda geçmiş :)
      Artık üzgün olduğumda yazmıyorum bloguma, hem artık farklı tarzda yazıyorum :)
      Bakalım yeni bir yazı üzerinde çalışıyorum ne zaman tamamlanır bilinmez :)

      Sil
  7. Çok duygulu, çok yoğun bir yazı..
    Hissettirdiği yoğun kelimeleri ben de yazamayacağım... özür dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hissettiklerimi sizlere de hissettirmiş olmam beni mutlu etti.
      Teşekkür ederim.

      Sil

Önemli Notlar

1-)Hiçbir hesabınız yoksa bile rumuz belirterek anonim olarak yorum yapabilirsiniz.
2-)Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek için "beni bilgilendir" kutucuğunu işaretleyebilirsiniz.
3-)Yorumlarınız benim için çok değerlidir.Lütfen olumlu-olumsuz düşüncelerinizi paylaşmaktan çekinmeyin.

Hayat paylaşınca güzel :)

Copyright © 2011-2021 I © Sitede yer alan tüm içerikler Meczup Yazar'a aittir. Hiçbir şekilde KULLANILAMAZ. MECZUP YAZAR