7.05.2012

İntihar Eden Duygularım Ve Ben...



Ne demeli ya da nasıl başlamalı insan tuhaf cümleleri anlatmaya.Hep derler ya kelimeler boğazımda düğümleniyor diye.Hep öyle değil mi? Bunların hepsi boş sözler.İnsan bazı şeyleri anlatamayacağını anladığında aciz olduğunu değilde suçu kelimelere atıyor ya bu çok komik.Neyse.Anlatmak istediklerim başkaları değil.Sadece ben..
Bu aralar olabilir kelimesini sorguluyorum.Ne tuhaf bir kelime bu olabilir.Ne kesin olur nede kesinlikle olmaz değil.Olabilir.Evet olabilir.İnsanı mahveden şeyler ihtimaller değil midir? Artık benim olabilirlerim yok.Ve artık bu olmamalıydı demekten de bıkkınım.
Baktığım her yerde benim yapamadıklarımı yapmış insanlar görüyorum.Ve o insanlardan nefret ediyorum.Evet nefret ediyorum.Ama saygıda duyuyorum.Evet bunu da yapıyorum.
Şu cümleyi söyleyen insanlara hayranlıkla bakıyorum: 'kopsun inceldiği yerden'.Ben neden kullanamıyorum bu cümleyi.Ben neden bir anda kesip atamıyorum bazı şeyleri.Yapamıyorum, olmuyor işte.Olmuyor.

du bist min.ich bin din.

6 yorum:

  1. Hersey olacagina varir, oyle degilse boyle... Bazi seyleri akisina birakmak gerekiyor bu hayatta, yoksa cekilir dert degil :D

    Takipteyim bundna sonra;)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. evet çok çok haklısın :)
    çok çok teşekkür ederim bundan memnuniyet duyarım iyi ki varsın :)
    Saygı ve sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  3. Yaşarken bize geldiği gibi gelmiyor karşıdakine ve o noktada anlamını yitiriveriyor. Amann be anlatsam ne anlatmasam ne diye kalakalıyoruz:)Bu ara ben hep o haldeyim.

    YanıtlaSil
  4. Bunun adına hayat diyorlar belki de :) Umarım o halden çabucak çıkarsın :)Hep gülmen dileklerimle....

    YanıtlaSil
  5. Ben de "kopsun incelediği yerden" düşüncesine sahip biriyim ama hiç incelediği yerden kopardım mı bilmiyorum ya da buna cesaret edebildim mi bilmiyorum. Ihtimaller ve umut hem en büyük düşmanı hem de en büyük dosttur bence. Sonunda kötü bir şeyde olsa bizi yine yeniden hayata bağlayan ihtimaller ve umut değil mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet doğru, haklısın bu konuda. Hayallerimizden başka neyimiz var elimizde. Hayallerimizden kopmamak ümidiyle.Teşekkürler yorumun için...

      Sil

Önemli Notlar

1-)Hiçbir hesabınız yoksa bile rumuz belirterek anonim olarak yorum yapabilirsiniz.
2-)Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek için "beni bilgilendir" kutucuğunu işaretleyebilirsiniz.
3-)Yorumlarınız benim için çok değerlidir.Lütfen olumlu-olumsuz düşüncelerinizi paylaşmaktan çekinmeyin.

Hayat paylaşınca güzel :)

Copyright © 2011-2021 I © Sitede yer alan tüm içerikler Meczup Yazar'a aittir. Hiçbir şekilde KULLANILAMAZ. MECZUP YAZAR