21.04.2017

Blog Sayfamıza Twitter Takip Et Butonu ve Twitter Zaman Akışı Eklentisi Nasıl Eklenir ? Nasıl Özelleştirilir ?

 

twitter_takip_butonu_eklenti_blogger

Merhaba dostlar. Blog sayfamıza ve ya herhangi bir web sayfamıza twitter takip et butonu eklentisi ve twitter zaman tüneli eklentisiyle ilgili bir yazı hazırlamak istedim. Ayrıca bu yazıda twitter üzerinden paylaşmış olduğumuz herhangi bir tweet'i  nasıl blog sayfamıza ekleyeceğimizi ve twitter mesaj düğmesini nasıl ekleyebileceğimizi de anlatacağım. Ayrıca bu twitter eklentisinin blog sayfamızda nasıl konumlandırabileceğimizden bahsedeceğim.Bu çok basit twitter eklentisinin hoşunuza gideceğini umuyorum.

Twitter, blog yazarları ve içerik üreticileri için yazılarını rahatlıkla paylaşacabilecekleri bir mecra. Biz blog yazarlarının da içeriklerini daha fazla kitleye ulaştırmak ve okur kitlesini artırmak adına twitter gibi sosyal paylaşım platformlarında bulunması önem arz eden bir konu. Dolayısıyla blog sayfamızı ziyaret eden bir okurumuzun twitter sayfamızı takip etmesi de bir o kadar önemli. Anlatacağım bu basit twitter takip et butonu eklentisi ve diğer twitter eklentileriyle okurlarımız kolay bir şekilde twitter sayfamıza ulaşacak ve sayfamızdan haberdar olacaklar. Ayrıca bir çok blog yazarı ve içerik üreticilerinin de kullandığı twitter zaman akışı eklentisi de oldukça dikkat çeken ve görsel olarak güzel olan bir eklentidir. Bu eklentilerle okur kitlemizi arttırabileceğimizi umuyorum.


Blogger Twittter Takip Et Butonu Eklentisi ve Diğer Twitter Eklentileri Nasıl Eklenir ?

Öncelikle twitter resmi web sayfasının bizler için hazırladığı bu eklenti sayfasına burayı tıklayarak gidelim. Bu sayfa resmi twitter eklenti sayfası olduğu için buradaki kodları gönül rahatlığıyla blog sayfamıza ve ya her hangi bir web sayfasına ekleyebiliriz.

Aşağıda gördüğünüz resimde bulunan numaralı kısımları adım adım açıklayarak bu twitter takip et butonu eklentisini, twitter paylaş butonu eklentisini, twitter mesaj kutusu eklentisini ve twitter zaman akışı eklentisini çok kolay bir şekilde yapacağınızı umuyorum.


twitter_takip_blogger_eklenti
#1 Numaralı Kısım

Bu kısımda  twitter üzerinden daha önceden paylaşmış olduğumuz her hangi bir tweeti blog sayfamıza ekleyebiliriz. Bu kısma tıkladıktan sonra ilgili kısma daha önce paylaşmış olduğumuz tweet linkimizi kopyalıyoruz. Daha sonra çıkan kodu blog sayfamıza ekliyoruz.

#2 Numaralı Kısım

Bu kısım twitter zaman akışı eklentisini oluşturacağımız bölümdür. Bu kısma tıkladıktan sonra ilgili kısma twitter sayfamızın linkini ekliyoruz. Daha sonra çıkan kodu blog sayfamıza ve ya her hangi bir web sayfasına ekliyoruz.

#3 Numaralı Kısım

Bu kısım twitter paylaş butonu eklentisini, twitter takip et butonu eklentisini, twitter bahset butonu eklentisini, twitter hastag butonu eklentisini ve twitter mesaj butonu eklentisini yapacağınız kısımdır. Bu kısma tıkladığınızda aşağıda resmini paylaştığım bölümleri göreceksiniz.Şimdi bu bölümleri adım adım açıklayalım.

twitter_takip_blogger_eklenti


#1 Numaralı Kısım

Bu kısım twitter paylaş butonu'nu oluşturacağımız kısımdır. Bu kısma tıklayarak çıkan kodu blog sayfamıza ve ya web sayfamıza ekleyerek twitter paylaş butonu eklentisini kolayca sayfamıza eklemiş oluyoruz.

#2 Numaralı Kısım

Bu kısım twitter takip et butonu eklentisini oluşturacağımız kısımdır. Bu bölüme tıkladığımızda açılan kısıma twitter sayfamızın linkini ve ya twitter kullanıcı adımızı eklememiz gerekiyor. Daha sonra çıkan kodu blog sayfamıza ve ya web sayfamıza ekleyerek twitter takip et butonu eklentisini kolayca sayfamıza eklemiş oluyoruz.

#3 Numaralı Kısım

Bu kısım üzerine tıklandığında doğrudan twitter kullanıcı adımıza tweet atacağımız eklentiyi oluşturacağımız kısımdır. Bu bölüme tıkladığımızda açılan kısıma twitter sayfamızın linkini ve ya twitter kullanıcı adımızı eklememiz gerekiyor. Daha sonra çıkan kodu blog sayfamıza ve ya web sayfamıza ekleyerek kullanabiliriz.

#4 Numaralı Kısım

Bu kısım üzerine tıklandığında doğrudan twitter üzerinden her hangi bir hastag ekleyerek tweet atabilmemizi sağlayan eklentinin bulunduğu kısımdır. Bu bölüme tıkladığımızda her hangi bir hastag eklemeliyiz. Daha sonra çıkan kodu blog sayfamıza ve ya web sayfamıza ekleyerek kullanabiliriz.

#5 Numaralı Kısım

Bu kısım twitter kullanıcılarının doğrudan size twitter üzerinden mesaj atabileceği twitter mesaj kutusu eklentisini oluşturabileceğiniz kısımdır. Bu twitter mesaj kutusu eklentisi oldukça kullanışlı ve faydalı bir eklentidir. Twitter kullanıcıları bu butona tıklayarak size doğrudan özel mesaj atarak kolay bir şekilde iletişime geçebilecektir. Bu bölüme tıkladığımızda açılan kısıma twitter sayfamızın linkini ve ya twitter kullanıcı adımızı eklememiz gerekiyor. Ayrıca twitter kullanıcı kimliği numarasını eklememiz gerekiyor. Daha sonra çıkan kodu blog sayfamıza ve ya web sayfamıza ekleyerek bu eklentiyi kullanabiliriz.


Blogger Twittter Takip Et Butonu Eklentisi ve Diğer Twitter Eklentileri Nereye Eklenir ?

Kullanacağımız blogger twitter eklentisini oluşturup seçtikten sonra ilgili kodu kopyalayalım. Bu eklentiyi dilersek her hangi bir web sitemize de ekleyebiliriz. Öncelikle blog panelimizde bulunan Düzen kısmına tıklıyoruz. Daha sonra sırasıyla Gadget Ekle kısmına tıklıyoruz. Ardından açılan menüden HTML/JavaScript kısmına tıklıyoruz. Sonrasında kullanmak istediğimiz twitter eklentisinden birini seçip ilgili kodu bu kısma ekleyip kaydediyoruz. Bu kadar basit.


SONUÇ:

Bu yazımda blogger sayfamızda ve ya herhangi bir web sayfamızda kullanabileceğimiz twitter takip et butonu eklentisini, twitter zaman akışı eklentisini, twitter mesaj butonu eklentisini, twitter paylaş butonu eklentisini ve her hangi bir tweet'imizi blog sayfamıza nasıl ekleyebileceğimizi kısaca anlatmaya çalıştım.  Her bir bölümü ayrıntılarına inerek herkesin anlayabileceği ve yapabileceği şekilde adım adım açıkladım. Umuyorum ki faydalı olmuştur. Yapamadığınız her hangi bir durumda yazmanızı ve olumlu olumsuz düşüncelerinizi paylaşmanızı rica ederim. Peki siz hangi twitter eklentisini kullanıyorsunuz ?  Saygı ve sevgilerimle...


33 yorum:

  1. Kullandığım temada sosyal medya takip butonları var ama sadece takip butonu :-)) bu daha kullanışlı görünüyor. Teşekkürler teknik bilgilendirme için :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğer temanız da kullandığınız twitter takip butonlarını beğenmiyorsanız buradaki twitter butonlarını deneyebilirsiniz. Ben teşekkür ederim (:

      Sil
  2. Twitter yok bende. Yazın çok açıklayıcı ve çok faydalı olmuş. Birçok kişi sayende rahatça yapabilecek. Emeğine sağlık😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğer twitter hesabı açarsan buralara uğra. Anlattığım şekilde twitter takip et eklentisini çok rahat bir şekilde yapacağını umuyorum. Çok teşekkür ederim (:

      Sil
  3. A ne güzel, bilmiyordum eklemeyi..
    Oldukça detaylı bilgiler vermişsin,ben de yapabilirim sanırsam :)
    Teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olabildiğince basit anlatmaya çalıştım ki herkes yapabilsin. Sen dene. Hangisini yapmak istersen ben yardımcı olurum eğer yapamazsan. Twitter takip et eklentisini ve twitter zaman tüneli eklentisini kullanmanı tavsiye ederim. Ben teşekkür ederim (:

      Sil
  4. Twitter hesabı açmayı düşünüyorum. Açınca buradan bakarak uygulamalı yapacağım. Paylaşım için teşekkürler. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğer açarsan muhakkak buraya uğra. Twitter takip et butonu eklentisini ve twitter zaman tüneli eklentisini öneririm. Çok işine yarayacağını düşünüyorum. Olabildiğince basit anlattım. Yinede yapamadığın bir şey olursa muhakkak yardım ederim. Ben teşekkür ederim (:

      Sil
  5. Harikaymış ve çok basitmiş. Eyvallah kardeşim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim. Bir çok twitter eklentisi anlattım. Kullanmadıkların varsa denemeni tavsiye ederim. Ben teşekkür ederim (:

      Sil
  6. Verdiğiniz detaylı bilgiler için çok teşekkür ederiz elinize sağlık çok faydalı oldu:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğer kullanmıyorsanız twitter takip et butonu eklentisini öneririm. Faydasını göreceksin. Ben teşekkür ederim (:

      Sil
  7. Çok güzel bir yazı olmuş. Bu bilgilere ihtiyacım vardı sağolun :) Emeğinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asıl ben teşekkür ederim (: Birden fazla twitter eklentisi anlattım. İçlerinden beğendiğinizi deneyebilirsiniz. Eğer yapamadığınız bir şey olursa yazmanızı rica ederim.

      Sil
  8. Bu dediklerini geniş zmanda yapmaya çalışacağım inşallah. Çok faydalı bir içerik olmuş. Çok teşekkür ederim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Twitter takip et butonu eklentisini olabilecek en basit şekilde anlattım. İstedim ki herkes çok rahat bir şekilde yapabilsin. O kadar gözünüzde büyütmeyin yapması çok basit aslında (: Siz deneyin, takıldığınız yerde ben yardımcı olurum. Ben teşekkür ederim (:

      Sil
  9. Yazıyı okudum, ben neden yapamıyorum anlayamadım.En üstte anlattığınız twiter takip et butonu eklemek istiyorum, hangi bölüme eklediysem ben de çalışmadı:( En üst sayfada buraya tıklayın dediğiniz bölüme kendi twiter linkimizi kopyaliyacagiz sanırım 🤔

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle buraya tıklayın dediğim kısma tıklayarak twitterin resmi eklenti sayfasına gidiyorsun. Daha sonra aşağıdaki kısıma geçip hangi twitter eklentisini kullanmak istediğini seçiyorsun. Numaralı kısımları adım adım açıkladım. Eğer dikkatli takip edersen kolay bir şekilde yapacağını umuyorum.

      Sil
  10. Ay galiba yapabildim, ne kadar çok sevindim:) Çok teşekkür ederim 👍 gerçekten ihtiyacımız vardı 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunu görünce az önce baktım blog sayfana. Evet yapmışsın (: Çok basit olduğunu söylemiştim. Twitter zaman tüneli eklentisini de kullanmanı tavsiye derim. Eminim hoşuna gidecek. Ben teşekkür ederim (:

      Sil
  11. Çok yararlı olmuş.Teşekkürler. Emeğinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim. Eğer twitter hesabın varsa twitter takip butonu eklentisini ve twitter zaman tüneli eklentisini denemeni tavsiye ederim. Ben teşekkür ederim (:

      Sil
  12. Hem basit hemde detaylı anlatımınızla işler çabucak halledilebiliyor. anlaşılır yazılarınız için çok teşekkür ederiim. Emeğinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Söylediğiniz gibi çok basit anlattım ki herkes kolayca yapabilsin. Eğer twitter hesabınız varsa bu eklentiyi kullanmanızı tavsiye ederim. Ben teşekkür ederim.

      Sil
  13. Twitter varla yok arasında, gündemi takip etmek için kullanıyorum. Onun dışında aktif değilim. Yazınız çok bilgilendirici olmuş. Emeğinize sağlık. Saygılar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende senin gibiyim. Aktif olarak twitter kullanmıyorum aslında.
      Bu twitter eklentisini kullanarak okuyucularını twitter hesabından haberdar edebilirsin. Kullanmanı tavsiye ederim. Saygılar benden.

      Sil
  14. yaaaaaa çok iyi eklenti. ben seni takip ediyorum sende bei takip et kısmıı :)) ama sonradan kusura bakma beğeni kısmı bence fazlaydı çünkü yan taraf dikkat çekiyor. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eklentiyi beğenmiş olmana sevindim (: Eğer istersen linkini bulabilirsem gönderebilirim. Bu arada twitter hesabın varsa anlattığım twitter eklentisini kullanmanı tavsiye ederim. Eminim faydasını göreceksin.

      Sil
  15. Merhaba, ben başka konuda yardım isteyeceğim. Spotify' ı nasıl ekleyebiliriz acaba? bununla ilgili de bir yayın yapman mümkün mü? Bu arada iyi misin? ne zamandır yayın girmiyorsun? İyi pazarlar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. En kısa sürede bilgilendirme maili atacağım. İyiyim çok şükür.
      İşlerin yoğunluğundan bloguma ve diğer bloglara şuan için zaman ayıramıyorum maalesef. Umarım sende iyisindir. Hayırlı pazarlar.

      Sil
  16. Twitter hesabı açmayı düşünüyom ama bakalım ileride ne olur,olursa eğer bu fazydalı paylaşımını dikkate alırım,emeğinize sağlık..😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Twitter hesabı açtığında bu twitter eklentilerinden beğendiğin birisini kullanmanı tavsiye ederim.
      Faydalı bulacağından eminim (:
      Teşekkürler.

      Sil

Önemli Notlar

1-)Hiçbir hesabınız yoksa bile rumuz belirterek anonim olarak yorum yapabilirsiniz.
2-)Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek için "beni bilgilendir" kutucuğunu işaretleyebilirsiniz.
3-)Yorumlarınız benim için çok değerlidir.Lütfen olumlu-olumsuz düşüncelerinizi paylaşmaktan çekinmeyin.

Hayat paylaşınca güzel :)

Copyright © 2011-2021 I © Sitede yer alan tüm içerikler Meczup Yazar'a aittir. Hiçbir şekilde KULLANILAMAZ. MECZUP YAZAR