29.04.2012

Diyemedim Ki Hiçbir Zaman...



O kadar çok isterdim ki diyebilmeyi.Haykırmak değil ki istediğim.Fısıldasam kulaklarına kafi.Sen yoksun ki.Olmayan sana nasıl olmayan bir aşkı fısıldayabilirim ki.Yok ki,yok işte.
Artık evren yok olmuş gözlerimde.Sokaklar yok,kaldırımlar yok, insanlar yok.Yok,yok ve yok.Baktığım her yer aşksızlık.Yoksunluk.Hissizlik.
Artık kendimi yetersiz hissediyorum.Siz yetersiz hissetmenin ne demek olduğunu bilir misiniz? Eminim bilirsiniz.Tabi ya siz her şeyi bilirsiniz.Siz var ya siz.
Artıkla başlayan bir cümleye daha başlıyorum müsaadenizle.Artık cümlelerim edebi kimliklerini yitirdi.Kafiyelerde sırtını döndü bana.Ahenklerimde çekti gitti.Ama siz bunu anlamazsınız.Farkettimde sürekli siz siz deyip duruyorum.Gerçekten siz kimsiniz ya.Anlıyorum siz yine psişik beynimin hayal ürünlerisiniz.
Bu yazı nereye gidiyor ya ? Konu olgusunu kaybettim.Sanırım saçmalıyorum, özür dilerim.Yalnızım işte.O kadar.Yalnızlıktan kafayı yitecek kadar yalnız...

4 yorum:

  1. duygularini ne guzel dile getirmisin...
    yazilarin, yazma stilin cok hosuma gitti...
    fazla suslemeden kelimeleri, cumleleri, duygulari en yalin haliyle yazabilmek buyuk bir basari...
    Ben hep demisimdir, dogru zamanda... hersey hayallerden bile cok daha guzel olacaktir, ama acele etmeden... o dogru zamana dogru gitmeyi bilmeli insan:)

    YanıtlaSil
  2. o senin güzel ve anlamlı bakış açın.içindeki güzelliği bu dizelere döküp beni çok mutlu ettin.hayat ruhumuzda kilerin yansımasıdır.sende olaylara güzel ve iyi baktığın için iyi görüyorsun her şeyi.senin gözünde karanlıklar bile gül bahçesine dönüşebiliyor bunu hissedebiliyorum.ve bundan da eminim.Sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel bir yazı olmuş bayıldım canım...

    http://amareteipsum.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkür ederim iyi ki varsın...

    YanıtlaSil

Önemli Notlar

1-)Hiçbir hesabınız yoksa bile rumuz belirterek anonim olarak yorum yapabilirsiniz.
2-)Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek için "beni bilgilendir" kutucuğunu işaretleyebilirsiniz.
3-)Yorumlarınız benim için çok değerlidir.Lütfen olumlu-olumsuz düşüncelerinizi paylaşmaktan çekinmeyin.

Hayat paylaşınca güzel :)

Copyright © 2011-2024 I © Sitede yer alan tüm içerikler Meczup Yazar'a aittir. Hiçbir şekilde KULLANILAMAZ. MECZUP YAZAR